Imperial Golf Club

Gyakorló pálya Imperial Balaton
Szépkilátó, golfpálya, Balaton Imperial Golfclub Balaton Gyakorlópálya Golfclub Imperial Balaton Masterplan Imperial Balaton Golfpálya Driving Range Golf, Balaton Balatongyörök látkép Golfclub Imperial Balaton

A 2010 tavaszán, egy csodálatos helyen fekvő, és így a golfsport egyik kincsévé váló golfpálya nyitja meg az első 9 lyukat. A Golfclub Balaton Imperial a sportolók kikapcsolódásán felül, a szabadidőt élvezők céljává válik.

Balatongyörökön 2010. április 1-én megnyit a golfpálya.
A 18 lyukas bajnoki pálya mellett saját strandfürdő, teniszpálya és vendéglátói egységgel kialakított klubház áll majd a vendégek rendelkezésére a golflétesítmény területén.
A pályához tartozó Driving Range már most nyitva van, igény esetén edzőt is tudnak biztosítani.

A kb. 55 hektáros területen, épül egy 18 lyukú Par70-es Championship golfpálya, amelyet a nemzetközileg ismert D.I. Hans Georg Erhardt tervezett. Az idei évben 2×9 lyuk játszható, 2011-től pedig várhatóan mind a 18 lyuk elérhető lesz a vendégek számára.

Ez a pálya egy érdekes kihívás minden játékos számára. A számos szétszórt bunker mellett a Fairway határvonalát kísérő természetes növényzet is akadályt alkot.
http://www.imperial-balaton.com/

Minden jog fenntartva © Panoráma Apartman